Ποδήλατο

Ασφάλεια κλοπής μοτοσικλέτας: Κι όμως υπάρχει!

Το ποδήλατο έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας.

Εκτός από μέσω γυμναστικής, αποτελεί και την ιδανικότερη λύση για βόλτα στο κέντρο της πόλης και τις δουλειές της καθημερινότητας, χωρίς το πρόβλημα του πάρκινγκ.

Το μόνιμο όμως άγχος κάθε ποδηλάτη, εκτός από τις απαράδεκτες συνθήκες οδικής κυκλοφορίας που επικρατούν στη χώρα μας και την έλλειψη της σχετικής παιδείας, είναι και το θέμα της κλοπής.

Βλέπετε το ποδήλατο έτσι ελαφρύ όπως είναι ,αποτελεί εύκολη λεία και οι αλυσίδες, τα δεσίματα στους στύλους, κλπ, πολλές φορές δεν είναι ικανά να αποθαρρύνουν τους κλέφτες.

Αυτή την ανάγκη διαπίστωσαν και οι άνθρωποι του Ασφαλιστικού Πρακτορείου Διαλεκτάκης και μας δίνουν το ασφαλιστικό προϊόν που έλειπε από την Ελληνική αγορά! ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ!

Εύκολα, γρήγορα και προπαντός οικονομικά, ο κάθε ποδηλάτης πλέον, μπορεί να έχει ήσυχο το κεφάλι του!

Αν θέλεις κι εσύ να ασφαλίσεις το ποδήλατό σου, δεν έχεις παρά να μάθεις περισσότερα, απλά, μ’ ένα τηλεφώνημα στο 2810253172 ή στο 2810370541

ΔΙΑΛΕΚΤΑΚΗ Α.Ε., Πρακτορεία Ασφαλειών και Συμβούλων

Ασφάλειες οχημάτων, νοσοκομειακά προγράμματα, ασφάλειες ζωής, συνταξιοδοτικά προγράμματα, κάλυψη αστικής ευθύνης, νομική προστασία, ασφάλειες κατοικίας και επιχειρήσεων, οδική βοήθεια.

Για κάθε ασφάλεια, στη διάθεσή σας με τις κορυφαίες εταιρείες και τις καλύτερες τιμές!

Ισολογισμός 2015

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Επικοινωνία

Γραφείο

Θερίσου 75, Ηράκλειο Κρήτης

Καλέστε μας

Τηλ.: 2810 370541

Φαξ: 2810 259542

Email: dialektaki@yahoo.gr