Ζωής

Ζωής

Οικονομικά, ευέλικτα, προσαρμοσμένα στις νέες συνθήκες ζωής αλλά και στις αλλαγές που θα έρθουν σύντομα στην κοινωνική ασφάλιση είναι τα νέα προγράμματα στις ασφάλειες ζωής και υγείας.

Τα προγράμματα αυτά λειτουργούν και προτείνονται στους πελάτες μας είτε ως βασικά είτε ως συμπληρωματικά της κοινωνικής ασφάλισης είτε στο κλάδο της σύνταξης είτε στον κλάδο της υγείας.

Προϊόντα σχεδιασμένα με πρωτοποριακά χαρακτηριστικά ώστε ο ασφαλισμένος να μπορεί να επιλέξει αυτό που ταιριάζει στον τρόπο ζωής του, τις ανάγκες του, αλλά και τις οικονομικές του δυνατότητες και να καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα αναγκών και ασφαλιστικών παροχών, όπως την κάλυψη εξόδων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, αμοιβές ιατρών, κάλυψη εξόδων για μονάδες εξειδικευμένης θεραπείας, διευρυμένη λίστα εξετάσεων και επεμβάσεων χωρίς νοσηλεία, κάλυψη στα εξωτερικά ιατρεία για τη διερεύνηση και αντιμετώπιση σοβαρών προβλημάτων υγείας, μικροεπεμβάσεις σε ιατρεία ιατρών, εξωνοσοκομειακή κάλυψη, ιατροφαρμακευτικά έξοδα λόγω ατυχήματος, αερομεταφορά και μεταφορά με ασθενοφόρο, επίδομα ημερήσιας αποζημίωσης, χειρουργικό επίδομα, προγεννητικό έλεγχο, παρακολούθηση εγκυμοσύνης, κάλυψη τοκετού και πολλές άλλες καλύψεις.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες ώστε να συζητήσουμε να γνωρίσετε τις παρεχόμενες εκπτώσεις και να καταλήξουμε στο καλύτερο δυνατό πρόγραμμα προσαρμοσμένο στις ανάγκες και δυνατότητές σας.

ΔΙΑΛΕΚΤΑΚΗ Α.Ε., Πρακτορεία Ασφαλειών και Συμβούλων

Ασφάλειες οχημάτων, νοσοκομειακά προγράμματα, ασφάλειες ζωής, συνταξιοδοτικά προγράμματα, κάλυψη αστικής ευθύνης, νομική προστασία, ασφάλειες κατοικίας και επιχειρήσεων, οδική βοήθεια.

Για κάθε ασφάλεια, στη διάθεσή σας με τις κορυφαίες εταιρείες και τις καλύτερες τιμές!

Ισολογισμός 2015

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Επικοινωνία

Γραφείο

Θερίσου 75, Ηράκλειο Κρήτης

Καλέστε μας

Τηλ.: 2810 370541

Φαξ: 2810 259542

Email: dialektaki@yahoo.gr