Οδοντίατρος

Οικονομικά προγράμματα υγείας για όλη την οικογένεια

Δύσκολοι καιροί για τη δημόσια υγεία, ακόμα πιο δύσκολοι για όλες και όλους αυτούς που δεν καταφέρνουν να έχουν πρόσβαση στα δημόσια νοσοκομεία.

Ο ρυθμός των ανασφάλιστων συμπολιτών μας ολοένα και αυξάνει, το πρόβλημα φουσκώνει κάθε μέρα και περισσότερο και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει την εξέλιξή του.

Χτυπάμε ξύλο, κάνουμε τον σταυρό μας, δίνουμε ευχές και θετική ενέργεια… Όλα καλά, αλλά ας έχουμε και μια βοήθεια στη δύσκολη στιγμή!

Τα ειδικά προγράμματα του Ασφαλιστικού Πρακτορείου Διαλεκτάκης είναι οικονομικά, ευέλικτα, προσαρμοσμένα στις νέες συνθήκες ζωής αλλά και στις αλλαγές που έχουν προκύψει στην κοινωνική ασφάλιση. Γι’ αυτό και λειτουργούν είτε ως βασικά είτε ως συμπληρωματικά της κοινωνικής ασφάλισης, ή στο κλάδο της σύνταξης, ή στον κλάδο της υγείας.

Προϊόντα σχεδιασμένα με πρωτοποριακά χαρακτηριστικά ώστε ο ασφαλισμένος να μπορεί να επιλέξει αυτό που ταιριάζει στον τρόπο ζωής του, τις ανάγκες του, αλλά και τις οικονομικές του δυνατότητες και που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα αναγκών και ασφαλιστικών παροχών, όπως για παράδειγμα είναι η κάλυψη εξόδων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, οι αμοιβές των ιατρών, η κάλυψη των εξόδων για τις μονάδες εξειδικευμένης θεραπείας, λίστα εξετάσεων και επεμβάσεων χωρίς νοσηλεία, μικροεπεμβάσεις σε ιατρεία ιατρών, εξωνοσοκομειακή κάλυψη, ιατροφαρμακευτικά έξοδα λόγω ατυχήματος, αερομεταφορά και μεταφορά με ασθενοφόρο, επίδομα ημερήσιας αποζημίωσης, χειρουργικό επίδομα, προγεννητικό έλεγχο, παρακολούθηση εγκυμοσύνης, κάλυψη τοκετού και πολλές άλλες καλύψεις.

Μην χάνεις λοιπόν ούτε λεπτό, μάθε περισσότερα μ’ ένα τηλεφώνημα στο 2810253172 ή στο 2810370541

ΔΙΑΛΕΚΤΑΚΗ Α.Ε., Πρακτορεία Ασφαλειών και Συμβούλων

Ασφάλειες οχημάτων, νοσοκομειακά προγράμματα, ασφάλειες ζωής, συνταξιοδοτικά προγράμματα, κάλυψη αστικής ευθύνης, νομική προστασία, ασφάλειες κατοικίας και επιχειρήσεων, οδική βοήθεια.

Για κάθε ασφάλεια, στη διάθεσή σας με τις κορυφαίες εταιρείες και τις καλύτερες τιμές!

Ισολογισμός 2015

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Επικοινωνία

Γραφείο

Θερίσου 75, Ηράκλειο Κρήτης

Καλέστε μας

Τηλ.: 2810 370541

Φαξ: 2810 259542

Email: dialektaki@yahoo.gr